Slide backgroundOver Uniserver

Wie zijn wij?

Nederlands grootste specialist

Als Nederlandse kwaliteits cloudprovider met Nederlandse infrastructuur en 24/7 helpdesk heeft Uniserver bewezen een uitstekende cloudpartner te zijn voor IT-specialisten, die ter invulling van hun datacenterbehoeften meer zoeken dan een traditionele webhoster. Via een partnerportfolio van vooraanstaande Nederlandse IT-partijen bedient Uniserver eindklanten. Inmiddels zijn meer dan 1.000 cloudprojecten opgeleverd en komen er dagelijks nieuwe projecten bij. Uniserver  werkt met meer dan 100 gespecialiseerde partners en bedient totaal ruim 8.000 klanten.

Over Uniserver

Uniserver, koploper in cloudhosting in Nederland, gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten op centraal opgestelde IT. Onze klanten profiteren van (cloud en business) oplossingen op basis van efficiency, kwaliteit en innovatie. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Onze medewerkers worden daarom ‘streng’ geselecteerd en actief gecoacht en bijgeschoold om te excelleren. Wij kennen een professioneel personeelsbestand van gekwalificeerde, ambitieuze en gemotiveerde medewerkers, die snelle groei mogelijk maken.

Rijke historie in de cloud

Sinds 2000 levert Uniserver cloudhostingdiensten in Nederland. Ooit opgericht door drie studenten als afstudeerproject, nu toonaangevend in cloudinfrastructuur. Met ruim 65 IT-specialisten bedienen we onze partners en hun klanten vanuit ons hoofdkantoor in Alkmaar en state-of-the-art datacenters in Nederland. Onze missie is: IT simpel maken.

Onderscheidend vermogen

De combinatie van Noord-Hollandse genen, de drive om continu te innoveren, het indirecte businessmodel én de beste mensen zorgen voor het onderscheidend vermogen van Uniserver.

Uniserver werkt op basis van ITIL standaarden en is volledig ISO 20.000 & 27.001 gecertificeerd. Ook onze toeleveranciers zoals bijvoorbeeld de datacenters, beschikken over de hoogste kwalificaties en certificeringen.

De bedrijfscultuur is te omschrijven als nuchter, eigenzinnig en ambitieus. Dat betekent dat we samen met onze partners dat stapje extra zet om eindklanten de beste oplossing te bieden. Uniserver heeft intensieve partnerschappen met Hewlett Packard Enterprise, VMware, Equinix en ENGIE Datacenters. In 2015 is Uniserver uitgeroepen tot HPE Service Provider of the Year en in 2016 benoemd tot Veeam Platinum Cloud Partner.

Locaties

Het Uniserver hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar, datacenterlocaties zijn in Amsterdam en Beek (Maastricht Airport).

Uniserver werkt onder andere samen met: