Disaster Recovery

de eerste stap in continuïteit

makkelijk gemaakt door Uniserver

Disaster Recovery as a Service

de eerste stap in continuïteit, makkelijk gemaakt door Uniserver

Ben je goed voorbereid?

Bij ongeplande downtime maakt een goede voorbereiding het verschil

Waar voorheen alleen grotere organisaties de middelen hadden om te investeren in Disaster Recovery en daardoor konden rekenen op beperkte downtime, is dit nu ook bereikbaar voor het MKB. De cloud-based middelen die DRaaS biedt zijn schaalbaar en deelbaar, en daardoor ook veel goedkoper dan traditionele architectuur op je eigen locatie.

De uitwijkmogelijkheid die DRaaS biedt in geval van calamiteiten is dus ook voor jouw organisatie bereikbaar.

In geval van een calamiteit wil je zo snel mogelijk weer terug naar een normale situatie waarin alles goed werkt. Je primaire processen zijn immers in gevaar! Idealiter ben je op deze calamiteit voorbereid en heb je in je hardware en software geïnvesteerd om de downtime tot het absolute minimum te beperken. Dan heb je het over Disaster Recovery. Maar juist bij een calamiteit, zoals een grote stroomstoring of een virusaanval, lukt het meestal niet om je bedrijfsintelligentie snel te herstellen. Door de verschillende tools en systemen die nodig zijn, en de complexe manier waarop die samenwerken, is het dan eerder een kwestie van dagen in plaats van de gewenste minuten.

Een manier om wél snel je essentiële bedrijfsdata en cruciale systemen te herstellen is DRaaS: de ‘as a Service’ variant van Disaster Recovery. Dit is een cloud-based service die je organisatie een uitwijkmogelijkheid geeft in geval van calamiteiten. Wanneer gebruik wordt gemaakt van DRaaS, zijn cruciale systemen vaak al binnen 15 minuten weer beschikbaar.

Claim 1TB Back-up

Klik hieronder om jouw gratis 1TB Back-up te claimen!

Download whitepaper

Weten hoe je snel weer up en running bent? Vul onderstaand formulier in en download de whitepaper!

Uniserver werkt onder andere samen met: