Slide backgroundDatacenter

Staat als een huis!

Het hart van het Uniserver netwerk bevindt zich in Amsterdam en Maastricht, in datacenters bij Equinix en in Maastricht bij ENGIE Services. Ook deze partners geloven in de visie dat samenwerking leidt tot de beste resultaten, waardoor een intensief partnerschap ontstaat. U profiteert daarom van de schaalgrootte, expertise en kracht van deze beursgenoteerde partijen met de service, bereikbaarheid en specialisatie van en via Uniserver.

Equinix is onze jarenlange partner voor het leveren van datacenter capaciteit. “Equinix is Europa’s toonaangevende provider van premium carrier-neutrale datacenters met locaties in heel Europa”. Zij staat wereldwijd hoog aangeschreven vanwege haar professionaliteit, kwaliteit in dienstverlening, totaalpakket aan certificeringen en bewezen trackrecord.

ENGIE Services, Europees marktleider op het gebied van duurzame technologische oplossingen voor energie en milieu, ziet de maatschappelijke afhankelijkheid van ICT toenemen, waarbij efficiency essentieel is. ENGIE Services datacenter op Maastricht-Airport speelt hierop in met maximale beschikbaarheid, flexibiliteit en connectiviteit voor bedrijfskritische applicaties.

Uniserver verzorgt op de drie locaties, geheel in eigen beheer, de infrastructuur tussen de locatie en de verbindingen met de rest van het internet. Geavanceerde luchtkoeling, vroege branddetectie, blussystemen en noodstroomvoorzieningen zijn hier standaarduitrusting. Het verlenen van toegang tot datavloeren binnen deze faciliteiten gebeurt altijd op persoonsbasis en de gebouwen zijn voorzien van camera’s, inbraakalarmen en bewaakte fysieke barrières.

Datacenter

Word Partner

Tour of Equinix AM3 IBX data center in Amsterdam

Uniserver werkt onder andere samen met: